Konsultcoach – för balans och utveckling!

 

Ett yrkesliv som konsult, i balans och utveckling!
Som konsultcoach kan jag hjälpa Dig!

 

Vad innebär det att gå till en konsultcoach?

Konsultlivet har många fördelar och kan även ha sina utmaningar;

  • Stress – i uppdrag eller pga av att inte ha uppdrag
  • splittrad lojalitet mellan arbetsgivare och uppdragsgivare 
  • uppleva press att ta uppdrag som du inte vill ha 
  • hantera förväntningarna att vara ”expert” 
  • bemöta en mentalitet av ”vi & dem” mellan konsulter och anställda 
  • m.m. 

Du har helt enkelt kanske en vardag eller specifik situation som du känner att du skulle vilja förändra? Som konsultcoach kan jag hjälpa dig att möta situationen, känna in vad som händer med dig, hur du skulle vilja att det såg ut istället och hur du kan ta dig själv till ett mer önskat läge. En viktig del i detta är för dig att förstå hur du agerar, tänker och känner, i vilka situationer och med vilka människor. När du vet mer om dessa inbyggda strategier och beteenden du har, har du möjlighet att aceptera dem och styra dem så att de kan hjälpa dig att nå det du önskar. I karriär såväl som i det privata!

 Din konsultcoach

Varför passar Annika som konsultcoach?

Jag är diplomerad coach med en gedigen 2-årig utbildning inom psykosyntes. Jag har erfarenhet av att möta coachklienter med fokus på privatliv såväl som karriärfrågor. Och allt hänger ju ihop på ett eller annat sätt! Jag har arbetat 10 år som IT-konsult och har erfarenhet från olika arbetsgivare och från flertalet roller, såväl utveckling som projektledning samt IT-rekrytering. Jag har själv brottats med utmaningar i rollen som konsult och kan därför lättare sätta mig in i dina upplevelser.

 

 

Hur går coaching till hos Annika?

Vi träffas för ett första möte, ev efter ett kortare samtal per telefon. Detta möte är 85 min långt för att vi ska hinna med både praktisk information samt gå in på vad du vill jobba med under våra coachingsessioner tillsammans. Vi går igenom vad coaching innebär och praktikaliteter; tid, plats, antal coachingtillfällen, vem som har ansvar för vad, pris, avbokningsregler etc. Efterföljande träffar är normalt 55 min långa. I coaching har DU svaren, du vet vad du vill uppnå med vår resa tillsammans. Jag hjälper dig komma i kontakt med dina drivkrafter, din vilja och hjälper dig hålla ögonen på ditt mål.

För mer information, och bokning, kontakta mig här eller kontakta mig på 073-532 62 15.

Välkommen!

 

 

 

Share Button