Coaching

2

 

Vill du nå dina drömmar, men det är något som håller dig tillbaka?
Är du nyfiken på vad du kan hitta på andra sidan havet, om du släpper taget och beger dig ut?

Vill du uppnå en förändring i ditt liv?
Kanske är det din kropp som vill säga dig att du idag inte lever ett liv där hjärna och hjärta är i balans?
Känner du att det är…”nånting” som inte känns bra, men du kan inte sätta fingret på det?

 

 

Att lära känna dig själv bättre och lyssna inåt för att förstå vad som ger dig liv, det är den finaste gåva du kan ge dig själv. Coaching kan hjälpa dig med det! Du förtjänar att förstå mer om hur du kan nå de drömmar som finns inom dig.

  

Coaching hjälper dig hålla ögonen på måletSom din coach möter jag dig där du är idag och gör dig sällskap på din färd mot ditt mål och tillsammans tittar vi på vad som hindrat dig.  I coaching har DU svaren; du vet vad du vill uppnå med vår resa tillsammans. Jag hjälper dig komma i kontakt med ditt mod, din vilja och hjälper dig hålla ögonen på ditt mål

Jag följer dig i utforskandet av vad du vill uppnå, hur du vill att ditt liv ska se ut. Vi tittar på vad det är som gör att det inte ser ut så idag, och hur du kan ta nästa steg för att det ska se ut så imorgon! En viktig del i detta är för dig att förstå hur du agerar, tänker och känner,  i vilka situationer och med vilka människor. När du vet mer om dessa inbyggda strategier och beteenden du har, har du möjlighet att acceptera dem och styra dem så att de kan hjälpa dig att nå det liv du önskar. I det privata såväl som i din karriär! Kontakta mig för att ta ett första steg mot vad du vill ha!

 

 
 
“Ödmjuk men ändå drivande. Inkännande.”

-uttalande från adept om mitt sätt att leda coaching sessionerna

“Stärkt mitt självförtroende, sätta upp både delmål & övergripande mål, utmana mig själv”

-uttalande från adept om insikter och verktyg från coaching sessionerna

 

 

 

Share Button