Hej!

 
 

Annika här, vad roligt att du tittar förbi min företagssida! 
På den här sidan kan du ta del av inspiration, tänkvärdheter och andra små “nuggets” för dig som är intresserad av personlig utveckling, coaching, IT-konsulting, entreprenörskap och eget företagande!

Jag tror att det var kreativitet och problemlösning, i “giftermål” med viss administrativ tillgivenhet, som ledde mig till teknisk utveckling och min första yrkesutbildning. Tänk tillfredsställelsen när systemet gjorde vad jag ville att det skulle göra! Men längs vägen föll bitarna på plats mer med fokus på relationer och kommunikation för att nå resultat. Det som intresserar mig är människorna jag arbetar med, deras ambition, drivkrafter och potential. Jag är också intresserad av att förbättra way-of-working för att uppnå bättre resultat utifrån flera aspekter. Därför var det också, för mig, ett naturligt steg att under två år studera till diplomerad samtalscoach, dels för att förstå mer om mig själv och för att få kompetens att coacha andra. Detta var det bästa jag har gjort när det gäller personlig utveckling och att nå det liv jag vill leva. :)

När jag inte är ute och jobbar med kunder är jag gärna hemma med min familj med sambo och dotter på drygt 2 år. Intentionen är också att lägga nån tid i veckan på gymmet, ute och träffar vänner, spelandes brädspel eller online mmo games. Jag skulle också vilja spendera mer tid sittandes i min favoritstol där jag läser, lyssnar på podcasts och tar del av olika webbaserade utbildningar. Det vore toppen! :)

Recore Consultings plats för rekreation & utveckling
Tack för ditt besök på min sida, besök mig gärna på facebook också.

-Annika Hallgren
Stockholm